19.8.09

БЪЛГАРСКИ




Великолепният билков продукт за отслабване Витослим гарантира, че вашият метаболизъм ще е оптимален.
Много хора са се възползвали от този продукт.
Каним ви да се възползвате от Витослим и вие, и то на преференциални цени.
Как действа?
Витослим е ефективна билкова смес, която допринася в максимална степен за подтискане на глада, което води по съвсем естествен път до бърза загуба на тегло.
Това е една ефикасна капсула, чиито натурални инградиенти помагат на организма по съвсем естествен път да увеличи метаболитната си функция, така че тялото да изгаря повече калории на час.
Защо Витослим е предпочитаният избор?
Сполучливата билкова формула на Витослим е била избрана за "кралица на отслабването" по следните причини:
1. Превъзходен усилвател на метаболитния курс
2. Бързо и ефективно намаляване на теглото
3. Изцяло и само билкови компоненти. Може да се приема като храна.
4. Контролира по есетествен път приема на калории
5. Представлява своеобразен енергиен стимулатор, така че не чувствате ни най-малък дискомфорт по време на процеса на загуба на теглото.
6. Клинично изследвани съставки:
  • Emblica officinalis - 100 мг: Подобрява храносмилането, намалява запек и подтиска апетита. Тя изхвърля токсините и мазнините от организма, контролира кръвното налягане и изпълва с витална енергия тялото.
  • Commiphora mukul - 100 мг: Подобрява дейността на щитовидната жлеза, а от там и метаболизма. Стимулиране на щитовидната жлеза към увеличаване на BMR /Basal Metabolic Rate/. BMR определя броя на калориите, които се изгарят в организма ни докато си почиваме.
  • Garcinia cambogia - 125 мг: Подпомага ефективно отслабването, подтискайки апетита. Пречи на синтезирането и усвояване на триглицеридите, холестерола и мазнините. Също така ускорява пасажа през червата и действа ефективно срещу появата на запек.
  • Terminalia chebula - 125 мг: Действа като пургатив и помага за отделянето на токсини от тялото. Той намалява вредните триглицериди, холестерола и мазнините.
Продукти за отслабване на други производители:
GET.BG